Ha nem szeretnétek bajlódni a vezetéssel és Tokaj környékén laktok igénybe vehetitek a nemrégiben útnak indult TOKAJBUSZ szolgáltatását a 2. Szerencsi ARTÚR NAPOK Fesztivál teljes ideje alatt, hiszen meghosszabbított szakaszon közlekedik, ami azt jelenti, hogy a buszjáratok a Fesztivál területétől alig pár lépésnyire, a Szerencsi Tesco Áruház melletti buszmegállóban is megállnak. 

UTAZÁS A FESZTIVÁLRA: A Tokajról induló, Bodrogkeresztúr, Mád, Tállya, Rátka érintésével közlekedő TOKAJBUSZ számtalan megállóban megáll és a Fesztiváltól néhány méterre tesz le a Szerencsi Tesco Áruház melletti buszmegállóban. 

Részletes menetrend: https://www.volanbusz.hu/…/utastaj…/2022/3895Artur.pdf   HAZAUTAZÁS A FESZTIVÁRÓL: A járatok éjszakánként is közlekednek a Szerencsi Tesco Áruháztól indulva, Rátka, Tállya, Mád, Bodrogkeresztúr és Tokaj érintésével egészen Tarcalig. – Mindhárom nap (péntek, szombat, vasárnap) 22:15-kor – A pénteki és szombati buli után 0:15-kor és 2:15-kor – A vasárnapi záró nap után pedig 0:55-kor 

Részletes menetrend: https://www.volanbusz.hu/…/utastaj…/2022/3895Artur.pdf