Az elmúlt időszakban az új típusú koronavírus megbetegedés ismételt emelkedést mutat. A járvány rohamos terjedésére tekintettel március 8. napjától a Szerencsi Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás szünetel – tették közzé a honlapjukon.

Halaszthatatlan személyes ügyintézés (pl. anyakönyvi ügyek) csak előzetes egyeztetést követően (telefonon: 47/565-200, vagy e-mailben: hivatal@szerencs.hu) az ügyintéző által meghatározott időpontban lehetséges.

Ügyeik intézéséhez lehetőség szerint válasszák az elektronikus ügyintézési módot:

https://epapir.gov.hu

https://magyarorszag.hu

E-mail: hivatal@szerencs.hu

Amennyiben az elektronikus ügyintézés nem megoldható, a hivatal ügyfélszolgálati bejáratánál elhelyezett postaládába helyezhetik el a beadványaikat. A kapcsolattartás és ügyintézés megkönnyítéséhez – telefonos elérhetőséget minden esetben tüntessenek fel az iratokon!

Arról is tájékoztattak, hogy szintén a koronavírus-járvány terjedésének visszaszorítása érdekében hozott kormányzati intézkedések miatt a Szerencsen és Ondon meghirdetett, a kutyák veszettség elleni oltása elmarad. Az új időpontról a korlátozások feloldását követően adnak tájékoztatást.