Tíz csapattal, remek körülmények között, a tiszalúci emberek vendégszeretetét maximálisan élvezve zajlott le a Széchenyi Kupa első állomása. Az amatőr kispályás labdarúgó tornára 3 hazai színekben induló csapat mellett érkeztek taktakenézi, kiscsécsi, bőcsi, taktaszadai, kesznyéteni, legyesbényei és miskolci csapatok is.

A tornát meghívott gálacsapatok mérkőzése is színesítette, ahol a környékbeli Polgármesterek Válogatottja a Prémium Médiaválogatottat látta vendégül és végül szoros mérkőzésen 2 gólos vendégsiker született.

Az elődöntőkben aztán a Kesznyéten a miskolci Winchester KFC-vel, míg a bőcsi Old Boys a torna legfrappánsabb nevét viselő tiszalúci Hamvas Szilva FC-vel találkozott és kisebb meglepetésre mindkét párharc a csoportjában második helyet megszerző csapat győzelmével fejeződött be. Sokgólos bronzmeccs után a harmadik hely büntetőkkel dőlt el a Kesznyéten javára, míg a döntőben mindössze egyetlen találat született melyet a torna gólkirálya a miskolci színekben sportoló Titkó Gergő szerzett, így a Széchenyi Kupa első állomását a Winchester KFC csapata nyerte meg.

Széchenyi Kupa – Tiszalúc

1. Winchester KFC (Miskolc)

2. Hamvas Szilva FC (Tiszalúc)

3. Kesznyéten

4. Old Boys (Bőcs)

A torna játékosa: Tóth Tamás (Old Boys)

A torna kapusa: Galamb Márk (Hamvas Szilva FC)

Gólkirály: Titkó Gergő (Winchester KFC)