Az Encsi területi Egészségügyi központ tájékoztatása szerint a rendelőiket egyelőre nem érintik a járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések.

Mint írják: az eddig megszokott rendben – előzetes időpont egyeztetés alapján, a járványügyi szabályok betartása mellett – működnek tovább.

Március 10-én és 17-én 16 órától onkológiai és sebészeti szakrendelés lesz, ezt követően bizonytalan ideig ez a két szakrendelés szünetel majd. Telefonos előjegyzés: 70/477-5741.

„Április 06-tól Miskolcon a Megyei Kórházban csak onkológiai vizsgálatra Dr. Al-Jazairi Abdul Baki Főorvos Úrhoz lehet időpontot kérni az alábbi telefonszámon: 06/46/515-200/11952 mell.” – tették hozzá.

 

Rendelésváltozások a szakrendeléseken március 8-12-e között címmel tettek közzé Szerencs honlapján járványügyi közleményt. Eszerint a szerencsi rendelőintézetben a 10. héten előreláthatólag az alábbi rendelésváltozások lesznek: március 8. (hétfő) reumatológia rendelés elmarad.

Szemészeti szakrendelés délelőtt és délután is lesz. Március 10. (szerda) reumatológia és diabetológia rendelés elmarad. Március 11. (csütörtök) ideggyógyászati szakrendelés délután 14 órától lesz. Március 12. (péntek) az allergológia szakrendelés elmarad, bizonytalan ideig szünetel.