A 17-ik fordulót rendezték a megyei II. osztály Kelet csoportjában a hétvégén. A Tokaj FC Korláton gyűjtötte be a három pontot, míg a Szerencs VSE hazai pályán fektette két vállra a Tiszaladányt.

Az őszi siker után tavasszal idegenben is legyűrtük a jó erőkből álló Korlát csapatát! – írták a mérkőzés után a tokajiak.

Korlát VSE – Tokaj FC 2:4 (1:4)

Gsz.: Gombos Á. (2), Anda Sz., Szűkösdi L.

Ifi: 0:5-ös állásnál ellenfelünk a félidőben feladta a mérkőzést

 

Szerencs – Tiszaladány 6-2 (3-0)

Szerencs: Kristóf (Kiss L.) – Suller, Hajdu (Csócsics), Kormány (Gál), Ternyik, Berecz, Tóth T. (Szabó L.), Buri A. (Tímár Bence), Margitai (Diószegi), Tímár Botond, Matolcsi. Edző: Nagy László.

Tiszaladány: Farkas L. – Farkas D., Bódi M., Lakatos R., Bodnár, Rikter, László, Szabó, Juhász, Botos (a vendégek tíz emberrel álltak ki). Csapatvezető: Liszkai Attila.

G.: Buri A. (2), Kormány, Gál, Ternyik, Csócsics, ill. Szabó, László.

Ifi: 5-2.

Nagy László: – Köszönjük a Tiszaladány csapatának, hogy kiálltak erre a mérkőzésre tíz emberrel is. Még jó, hogy zárt kapus volt a meccs, mert a mi játékunk ma sem ért semmit. Egy-két játékos el van kényelmesedve, és a többieket is rántják magukkal. Nagyon gyorsan észhez kell térni, mert ennek nem lesz jó vége. Köszönjük a Corner étterem felajánlását.

Liszkai Attila: – Ezt a meccset a vírus döntötte el, ennyi hiányzóval nem lehetett más, csak vereség.

A pontvadászatban jelenleg a Tokaj a második, míg a Szerencs a harmadik helyen áll a tabellán egyarán 35-35 ponttal, azonban a Szerencs csapata egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.