Lépjen velünk kapcsolatba

Várjuk véleményét, észrevételét dinamikusan fejlődő online televíziónkról az info@classtv.hu e-mail címen.

Üzenjen nekünk

Azzal, hogy belép a www.classtv.hu portálra, elfogadja az alábbi feltételeket:

Általános rendelkezések, szerzői jogok:

  • A hírportálon fellelhető valamennyi szöveges, fotós, multimédiás és egyéb tartalom az CLASS TV szellemi tulajdonát képezi.
  • A hírportál szerkesztősége nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.
  • A CLASS TV előzetes írásos hozzájárulása vagy beleegyezése nélkül tilos a hírportál egészének vagy bármely részének illetve felületének feldolgozása, értékesítése, újraközvetítése, megjelentetése. Az engedély nélküli vagy jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A CLASS TV követelheti a jogsértés abbahagyását és az okozott anyagi, erkölcsi, szakmai és egyéb károk megtérítését.
  • A hírportáltól csak linkelt hivatkozással lehet szöveges, fotós, multimédiás és egyéb tartalmakat felhasználni.
  • A hírportálon a hírügynökségektől származó és felhasznált szöveges, fotós, multimédiás és egyéb tartalmi anyagok szintén szerzői jogvédelem alatt állnak.
  • A CLASS TV hírportál szerkesztősége pontos, hiteles, objektív információk és hírek közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
  • Bármely felhasználó az e-mail cím megadásakor felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. A megadott e-mail címen történő belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

Felügyeleti szerv:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100),
www.nmhh.hu

A televízió központi száma:

+36-20/466-0002

A CLASS TV-nek szánt közleményeiket, meghívóikat az alábbi e-mail címre várjuk:
info@classtv.hu
Nézői leveleket az alábbi e-mail címre várjuk:
info@classtv.hu