Mindenkit vár augusztus 25-én, pénteken 16:30-tól a Hooligans zenekar, Időkalandorok című első képregényének sajtótájékoztatójára és az azt követő dedikálásra, ahol lehetőség lesz kérdezni és fotót is készíteni a zenekarral. Mindez Szerencsen a szülővárosukban, ahonnan indult a zenekar és a képregényük története is. 

A sajtótájékoztatón részt vesznek a képregény alkotói, a Master-Lab Comics csapata is, élükön Tóth-Laboncz Attilával – Labival, aki a Tankcsapda zenekar alapító basszusgitárosa volt, ma pedig már a képregények világának a megszállottja.

A képregényt természetesen a helyszínen is meg lehet majd vásárolni és dedikáltatni a készítőkkel és a szerencsi huligánokkal.

helyszín: 3900 Szerencs, Huszárvár út 11. Rákóczi-vár Árkád

A dedikálás után pedig mindenkit várnak a zenekar tagjai és a szervezők a 3. Artúr napok fesztiválra, hiszen 21:00-kor kezdődik a Hooligans koncert.

Érdemes lehet már a dedikálást megelőzően korábban Szerencsre érkezni, hiszen a rengeteg látnivaló mellett értékes nyeremények várnak mindenkit, aki a Csokiútlevelét megtölti az összes pecséttel…és ha szerencséd van, a játék közben össze is futhatsz a Hooligans tagjaival, hiszen ők is részt vesznek a játékban, így a megadott pecsételő pontok valamelyikén már el is készítheted a bónusz közös fotókat.

A Csokiútleveleket az alábbi helyszíneken lehet beszerezni:

 – Halász Cukrászda: 3900 Szerencs, Zrínyi u. 3-4.

 – KisHalász Cukrászda: 3900 Szerencs, Rákóczi út 25.

 – Édes Álom Cukrászda: 3900 Szerencs, Gyár út 12.

 – Zempléni Múzeum: 3900 Szerencs, Huszárvár út 11.

 – Szerencsi Turisztikai Központ: 3900 Szerencs, Rákóczi út 121.

 – Szerencsi Csokoládégyár: 3900 Szerencs, Gyár út 5/B

 – Szerencsi BonBon Kft. mintaboltja: 3900 Szerencs, Gyár út 22.