A megyei II. osztály Közép csoportjában a bajnok esélyes Mezőcsát otthonában kétszer is a padlóról állt fel a Hernádnémeti csapata és bizonyították, hogy van tartás és erő a csapatban.

Mezőcsát – Hernádnémeti 3-3 (2-0)

Hernádnémeti gólszerzők: Almádi Martin, Pandurics Péter, Pálinkás Szabolcs.

Hernádnémeti: Gyöngyösi M. – Kertész G. (Almádi), Smidt, Orosz, Pálinkás – Makó K. (Szatmári), Novotny, Gyurgyánszki, Veres (Debrődi) – Pandurics, Hidvégi

Cserék: Magyar, Almádi, Debrődi, Szatmári

Jók: Icsó, Bubenkó, Sófer, Lovász L., ill. Gyöngyösi M. (mezőny legjobbja), Almádi, Pandurics, Pálinkás, Gyurgyánszki.

Molnár János: – A 30. percben le kellett volna rendezni a mérkőzést! A két gólon kívül még öt ziccerünk volt, amelyeket az ellenfél kapusa bravúrral hárított. A második félidőben a vendégek feljavultak és az utolsó utáni pillanatban egyenlítettek. További sok sikert Hernádnémetinek.

Hideg László: – Úgy gondolom, hogy igazi rangadót játszottunk. Az első félidőben a hazaiak domináltak, a másodikban úgy érzem, hogy mi, így igazságos döntetlen született. További sok sikert a hazai csapatnak. Egyesületünk minden egyes tagja őszinte részvétét fejezi ki a Lipták családnak!

 

Utánpótlás:

Mezőcsát U19 – Hernádnémeti U19  2-4 (2-0)

Gólszerő: Galyas Tibor

Hernádnémeti: Magyar – Maczkó G. (Szabó), Hajdú, Tóth R., Ronyecz – Koppány, Vincze D., Makó M. – Galyas, Balogh (Maczkó T.), Rosenthal (Vincze G.)

Cserék: Nagy K.; Vincze G., Szabó, Maczkó T.

Kertész Gábor: – Az első félidőben mutatott játék után a legszívesebben gyalog haza zavartam volna a srácokat! Csúnya, amit mondok, de a győzelmünkre egy forintot sem tettem volna fel!

A másodikban küzdöttek a fiúk, egy rossz szavam nem lehetett rájuk! Remélem tanulunk ebből és több ilyen nem fordul elő! Gratulálok Tibi 4 góljához, ezt a győzelmet Zemlényi Alex tegnap elhunyt rokonának ajánlja a csapat!