A Szerencsi Tankerületi Központ fenntartásában működő aszalói Göőz József Általános Iskolába a 2021/2022. tanév 1. évfolyamára a beiratkozás április 15-én és 16-án, 8-18 óráig van lehetőség, tájékoztatott az iskola vezetése.

A veszélyhelyzetre való tekintettel a minisztérium határozata érelmében a szülőnek/gondviselőnek nem szükséges feltétlenül személyesen megjelenni az intézményben, hanem elektronikus úton is eljárhat a KRÉTA rendszer e-Ügyintézés felületén keresztül, amelyet ITT lehet megtalálni. Ebben az esetben a dokumentumok bemutatása elegendő a 2021/2022-es tanév első napján.

Ugyancsak április 15-én és 16-án, 8-16 óra között van lehetőség az elsős gyermekek beíratására a Halmaji Gárdonyi Géza Általános Iskolában. Az iskola szintén felhívta a figyelmet, hogy nem szükséges személyesen megjelenni a beiratkozáshoz, hanem azt a KRÉTA elektronikus rendszerében is meg lehet tenni.

Személyes megjelenés esetén a járványügyi helyzettel összefüggésben bevezetett fokozott óvintézkedésekkel kell számolni, hívták fel a figyelmet. Éppen ezért időpontot szükséges egyeztetni a 06-46/303-493-as telefonszámon, vagy e-mailben az iskola@gardonyi-halmaj.edu.hu címen.

Április 15-én 8-18 óra és április 16-án 8-17 óra között van lehetőség az iskolai beiratására az elsős gyerekeknek a Bekecsi II. Rákóczi Ferenc Informatikai és Matematikai Általános Iskolába. Itt szintén lehetőség van a személyes ügyintézés mellett az elektronikus formát választani, az adategyeztetés és tájékozódás telefonon és e-mailben is lehetséges. Elérhetőségek: 06-47/568-013, illetve bekecsiskola@gmail.com