Április 27-én, azaz kedden estétől félpályás lámpával vezérelt forgalomkorlátozást vezetnek be a körforgalom környezetében.

A munkák során elvégzik a szennyvízvezeték kiváltását, valamint a Taverna felőli járdát és a meglévő kerékpárutat is kiszélesítik a biztonságos közlekedés érdekében. Az építés ideje alatt a gyalogosok a híd északi oldalán továbbra is használhatják a gyalogjárdát, valamint a körforgalomnál található járda is használható marad. A fejlesztésnek köszönhetően a körforgalom körpályája fél méterrel növekedni fog.

Átadták a munkaterületet a tokaji híd előtti körforgalomnál. Szerdától az eddigiektől is nagyobb torlódásokra kell számítani.

Ezzel egy időben a hídon zajló munkálatokkal elkészülnek a szakemberek, így ott már nem kell korlátozásra számítani. A körforgalom részleges felújítását követően, a következő ütemben a híd tokaji oldalát fogják elbontani és újjáépíteni, mely szintén félpályás forgalomkorlátozással jár majd, előreláthatólag 2021. június végétől. A közlekedőknek várhatóan 2021. év végéig folyamatosan változó forgalomkorlátozásokkal kell számolniuk a híd és a körforgalom környezetében, a munkálatokkal az év utolsó negyedévében készülnek el.