Jó ütemben halad a Csipkerózsika álmából ébredő Tokaj Hotel felújítása. A város ikonikus szállodája tavaly cserélt gazdát és a tervek szerint év végére el is készülnek a munkálatokkal.

A Tisza és Bodrog összefolyásánál álló szálloda évtizedeken át az egyetlen hotel volt a térségben, szocreál stílusa pedig egybefonódott a város látképével. Az új tulajdonosok is ebben láthattak fantáziát, a jelentős felújítás év végére készülhet el. A boutique hotel jellegű épületben ötvenöt szoba kap helyet és a szálloda méretéhez képest is egy jelentős wellness részt alakítanak ki. A négy csillagos minősítésűre tervezett szálláshely kültéri medencét is kap majd, a tetőn pedig két lakosztályt alakítanak ki jakuzzikkal, ahonnan a város panorámája is a vendégek elé tárul. A jelentős ráncfelvarráson áteső Tokaj Hotel színvilágában is a kor ízlésének felel majd meg és nagy figyelmet fektetnek a gasztronómiába is.

A szállodához tartozik a város egyik legrégebbi halászcsárdája is, ami akár százötven vendég étkeztetésére is alkalmas és egy másik termében még egyszer ennyi embert tud fogadni. Emellett pedig a hotelen belül is készül egy bisztró, ahová bárki betérhet majd.
A tervek szerint év végére készül el a Tokaj Hotel felújítása, ami a próbaüzemet követően jövő év március 15-től fogadja majd a vendégeket.