Az Ináncsi Közös Önkormányzati Hivatalt sem kerülte el a vírus, ezért a lakosság és dolgozóik védelme érdekében mindent megtesznek azért, hogy a megbetegedések számát csökkentsék és az esetleges fertőzést megakadályozzák – tájékoztattak.

Március 8-tól a koronavírus járvány terjedésének megfékezése és az önkormányzati közszolgáltatások folytonosságának biztosítása érdekében az Ináncsi Közös Önkormányzati Hivatal Ináncsi székhelyén, Csobádi, valamint Hernádszentandrási Kirendeltségein a személyes ügyfélfogadás szünetel.

Március 16-tól a hivatal kirendeltségei átmenetileg bezárásra kerültek, de mindkét hivatali épület ajtaja előtt az ügyfélládák kihelyezésre kerültek. A telefonokat átirányították a székhely hivatal telefonjára. A székhelyen a járvány további terjedésének megakadályozása érdekében egyszerre maximum miatt két fő van jelen. Emiatt, és mert minden telefonszám egy telefonra került átirányításra, így elképzelhető, hogy gyakran jelez foglaltként, ami miatt kérik a lakosság megértését.

Ügyintézésre kizárólag elektronikus úton van lehetőség.

Ügyfélfogadási időben kérelmek, beadványok a hivatali épületek bejárata előtt elhelyezett ügyfélbeadványi ládákban adhatók le.

Amennyiben a beadványon feltüntetik a telefonos elérhetőségüket, akkor az ügyintéző szükség (pl. hiánypótlás) esetén felhívja és tájékoztatja az érdeklődőt.